Zaterdag 8 juli 2023: fietsen, wandelen of hardlopen voor onderzoek!

4 april 2023

Op zaterdag 8 juli 2023 organiseren we Deltaplan De Vecht: wandelen, fietsen of hardlopen om geld in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker! Doe je mee?

We starten en eindigen bij buitenplaats Op ’t eiland (Nederhorst den Berg). En dat alleen is al een reden om mee te doen. Een verborgen parel aan de Vecht, met terras aan het water. Een plek om te genieten van een lunch, een lekker drankje en waar je na afloop heerlijk kunt relaxen. 

Verschillende afstanden
Kies een afstand die bij je past, en doe mee samen met je vrienden, familie of partner.
– wandelen of hardlopen: 5, 10 of 20 kilometer
– fietsen: 25, 50 of 100 kilometer (op welke fiets je maar wilt)

We doen het samen
Met elkaar maken we er een bijzondere dag van! Patiënten, naasten, nabestaanden. Maar ook artsen en onderzoekers doen mee. Prof. dr. Marc Besselink (chirurg) is er ook bij. Als chirurg heeft hij dagelijks te maken met de impact van alvleesklierkanker.

Sandra Godschalk doet ook mee: “Februari vorig jaar ben ik mijn lieve man en vader van ons zoontje verloren aan alvleesklierkanker. Hij is 42 jaar geworden, veel te jong. Tijd hadden wij niet en dat geldt voor de meeste mensen die deze diagnose krijgen”

Praktisch
Het inschrijfgeld voor deze dag is € 14,95. Naast een onvergetelijke dag, ontvang je van ons een Deltaplan t-shirt. Daarnaast hopen we dat je een mooi bedrag inzamelt via je eigen actiepagina. Alle inkomsten komen ten goede aan meer onderzoek naar alvleesklierkanker. 

Maak hoop mogelijk! Doe mee! https://deltaplanchallengedevecht.voordeltaplanalvleesklierkanker.nl/

Heel graag tot 8 juli!

Steun het Deltaplan Alvleesklierkanker

Meer ervaringsverhalen

“Door open te staan, hielp ik mezelf”

Een maand lang dacht hij dat hij het einde van het jaar niet zou halen. Gelukkig vielen daarna alle puzzelstukjes precies op de juiste plek voor Wouter (52). Zijn alvleesklierkanker was vergevorderd, maar bleek na chemotherapie operabel te zijn. Hij kan het nu navertellen. “Als dit vijf jaar eerder zou zijn gebeurd, was ik niet gekomen waar ik nu ben. De wetenschap was voor mij precies ver genoeg gevorderd. Ja, ik heb mazzel gehad.”

24 mei 2023

Wij lopen op 8 juli mee tegen alvleesklierkanker

“Een strijder, dat was Ramon. Hij vocht echt om nog zo lang mogelijk bij zijn gezin te zijn. Maar hij zei ook vaak: “Het is zoals het is. “ We zeiden voor zijn ziekte regelmatig tegen elkaar dat we maximaal moesten genieten in het leven. Ook van kleine dingen. Niet uitstellen, maar nú doen. Ramon zei nog wel eens: “Dat komt nog wel.” Maar dan overvalt zo’n ziekte je en is het ineens te laat.”

8 mei 2023

M, xx

Debbie (38) bleef tot het laatste moment strijdlustig nadat haar vader de diagnose alvleesklierkanker kreeg. Samen met haar zussen en haar moeder ging ze in de overlevingsstand: ze regelden van alles, struinden het internet af en zorgden dat ze er waren voor elkaar.

30 maart 2023

Doneer
Doe 8 juli mee met Deltaplan De Vecht
Samen gaan we de strijd aan tegen alvleesklierkanker.
doe je ook mee?