Deltaplan Alvleesklierkanker in uw testament

In de afgelopen 30 jaar is op bijna alle vormen van kanker flinke vooruitgang geboekt in overleving. Helaas niet bij alvleesklierkanker. Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte en krijgen ongeveer evenveel patiënten de diagnose. Dat zijn 8 Nederlanders per dag.

Door het Deltaplan Alvleesklierkanker op te nemen in uw testament zorgt u voor een betere behandeling en kwaliteit van leven voor patienten met alvleesklierkanker.

Prof. Dr. Marc Besselink

''Ik geloof echt dat we met het Deltaplan de sleutel hebben om de verschrikkelijke prognose van alvleesklierkanker een halt toe te roepen.''

Hoe kan ik nalaten aan het Deltaplan Alvleesklierkanker?

In een testament kunt u vastleggen aan wie u uw bezit wilt nalaten. Het testament stelt u op met een notaris. U kiest zelf hoeveel u aan het Deltaplan Alvleesklierkanker wil nalaten.

Wij vertellen u graag meer over nalaten

Heeft u vragen over nalaten aan het Deltaplan Alvleesklierkanker die u graag persoonlijk bespreekt? Of wilt u er even vrijblijvend over van gedachten wisselen? Neemt u dan contact op met Monique Vonk, tel. 033-7523500 of per e-mail via moniquevonk@mlds.nl.

Het Deltaplan Alvleesklierkanker is een fonds op naam van de Maag Lever Darm Stichting. Uw gift komt dus volledig ten goede aan onderzoek naar alvleesklierkanker.

Vraag de brochure over nalaten aan

In onze brochure vindt u alles over nalaten aan het Deltaplan Alvleesklierkanker overzichtelijk op een rij. Vraag hem gratis aan.

Brochure belastingvrij schenken en nalaten

Deltaplan Alvleesklierkanker

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer