Maak hoop mogelijk

Help ons mee een versnelling aan te brengen in de aanpak van alvleesklierkanker

Help mee

Help ons mee een versnelling aan te brengen in de aanpak van alvleesklierkanker door baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken, de beste behandeling beschikbaar te stellen en de beste kwaliteit van leven voor patiënten te bewerkstelligen. U kunt ons op verschillende manieren steunen.

Kom in actie

Kom in actie

Kom in actie. Houd een inzamelingsactie op je verjaardag, laat je trainingskilometers sponsoren, of maak een digitale collectebus aan. Start vandaag nog je actie strijd samen met ons voor meer onderzoek naar alvleesklierkanker.

Nalaten

Nalaten

Het Deltaplan Alvleesklierkanker wil een versnelling aanbrengen in de aanpak van alvleesklierkanker door baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken. Met een gift in uw testament help u mee deze versnelling mogelijk te maken.

Help mee als bedrijf

Help mee als bedrijf

Om onze missie te verwezenlijken zoeken wij steun van bedrijven en organisaties die geïnteresseerd zijn om mee te werken aan onze doelen. Uw bijdrage leveren kan op verschillende manieren en niveaus.

Grote gift

Grote gift

Overweegt u het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker met een grote gift te steunen? Dat waarderen wij enorm. Dit kan vanaf een bedrag van € 1.000,-.

Periodiek schenken

Periodiek schenken

Met dezelfde bijdrage kunt u meer mensen met de diagnose alvleesklierkanker helpen. Wanneer u uw gift voor minimaal 5 jaar vastlegt in een overeenkomst krijgt u bij de belastingdienst een deel van uw gift terug.

Fonds op naam

Fonds op naam

Door zelf een fonds op naam op te richten verbindt u uw naam, de naam van een dierbare of van uw bedrijf aan het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker.

Of help mee met een donatie

Al 0 donateurs steunden vandaag meer onderzoek naar alvleesklierkanker.

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer