Samen in actie tegen alvleesklierkanker: Deltaplan Challenge Ameland

8 september 2022

Zaterdag 29 oktober 2022 vindt de 2e editie van de Deltaplan Challenge Ameland plaats! Deze bijzondere dag zal volledig in het teken staan van uitdaging en verbinding.

Tijdens dit sportieve evenement, op een prachtige plek, komen we samen in actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Patiënten, naasten, nabestaanden, artsen, onderzoekers; we strijden allemaal voor hetzelfde doel. een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker.

Met dit jaar een speciaal akoestisch optreden van de band Van Dik Hout, ambassadeur van het Deltaplan! Zij voelen zich zeer betrokken: in 2021 overleed hun drummer, Oscar Kraal, aan alvleesklierkanker.

Met elkaar maken we er een unieke ervaring van!

Deltaplan Challenge Ameland, zaterdag 29 oktober 2022

Een unieke belevenis waarbij we samen strijden tegen alvleesklierkanker.

Schrijf je nu in!

Ga de uitdaging aan

We dagen je uit voor een rondje Ameland van 25, 50 of 100 kilometer. Individueel of als team. Hardlopend, wandelend of fietsend. Ook is het mogelijk een prachtige route van 3,5 kilometer te wandelen of te (tandem)fietsen wanneer je bijvoorbeeld iets minder fit bent. Je kiest voor wat bij jou past.

Schrijf je in en vraag je vrienden, familie, collega’s en kennissen je te sponsoren op je actiepagina! Wil je samenlopen met collega’s, je sportclub of buren? Inschrijven is ook mogelijk als team.

De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker: het krachtige landelijke samenwerkingsverband tussen de Maag Lever Darm Stichting, de 15 expertisecentra verenigd in de Dutch Pancreatic Cancer Group en het patiëntenplatform Living With Hope.

Deltaplan Alvleesklierkanker heeft als missie om wetenschappelijk onderzoek op het gebied van alvleesklierkanker te versnellen

Wij kijken er enorm naar uit je zaterdag 29 oktober te ontvangen.

schrijf je in

Steun het Deltaplan Alvleesklierkanker

Al 0 donateurs steunden vandaag meer onderzoek naar alvleesklierkanker.

Meer nieuws

Lotgenotendag Alvleesklierkanker: 29 juni 2024

Op zaterdagmiddag 29 juni 2024 organiseren het Universitair Medisch Centrum Groningen en het patiëntenplatform Living With Hope een regionale lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker en hun naasten.

6 juni 2024

De “Wandelbonkies” lopen voor opa

Audrey Thijssen (21), haar broer Vincent (24) en hun neef Menno Smeets (21) lopen de Vierdaagse ter nagedachtenis aan hun opa Eduard, die in december 2023 overleed aan alvleesklierkanker.

30 april 2024

Marc Arts is genezen van alvleesklierkanker: “Mijn leven is totaal veranderd”

Marc Arts uit Beek behoort tot een van de weinige gelukkigen in Nederland die is genezen van alvleesklierkanker.

24 april 2024

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer
Fiets, wandel of ren mee tijdens Deltaplan De Vecht
Op 6 juli komen we in actie voor het Deltaplan Alvleesklierkanker
Schrijf je in