Samen in actie tegen alvleesklierkanker: Deltaplan Challenge Ameland

8 september 2022

Zaterdag 29 oktober 2022 vindt de 2e editie van de Deltaplan Challenge Ameland plaats! Deze bijzondere dag zal volledig in het teken staan van uitdaging en verbinding.

Tijdens dit sportieve evenement, op een prachtige plek, komen we samen in actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Patiënten, naasten, nabestaanden, artsen, onderzoekers; we strijden allemaal voor hetzelfde doel. een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker.

Met dit jaar een speciaal akoestisch optreden van de band Van Dik Hout, ambassadeur van het Deltaplan! Zij voelen zich zeer betrokken: in 2021 overleed hun drummer, Oscar Kraal, aan alvleesklierkanker.

Met elkaar maken we er een unieke ervaring van!

Deltaplan Challenge Ameland, zaterdag 29 oktober 2022

Een unieke belevenis waarbij we samen strijden tegen alvleesklierkanker.

Schrijf je nu in!

Ga de uitdaging aan

We dagen je uit voor een rondje Ameland van 25, 50 of 100 kilometer. Individueel of als team. Hardlopend, wandelend of fietsend. Ook is het mogelijk een prachtige route van 3,5 kilometer te wandelen of te (tandem)fietsen wanneer je bijvoorbeeld iets minder fit bent. Je kiest voor wat bij jou past.

Schrijf je in en vraag je vrienden, familie, collega’s en kennissen je te sponsoren op je actiepagina! Wil je samenlopen met collega’s, je sportclub of buren? Inschrijven is ook mogelijk als team.

De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker: het krachtige landelijke samenwerkingsverband tussen de Maag Lever Darm Stichting, de 15 expertisecentra verenigd in de Dutch Pancreatic Cancer Group en het patiëntenplatform Living With Hope.

Deltaplan Alvleesklierkanker heeft als missie om wetenschappelijk onderzoek op het gebied van alvleesklierkanker te versnellen

Wij kijken er enorm naar uit je zaterdag 29 oktober te ontvangen.

schrijf je in

Steun het Deltaplan Alvleesklierkanker

Meer nieuws

Secretaris (vrijwilliger)

Living With Hope zoekt een secretaris (vrijwilliger).

22 december 2022

We waren niet klaar om hem los te laten

Debbie (38) bleef tot het laatste moment strijdlustig nadat haar vader de diagnose alvleesklierkanker kreeg. Samen met haar zussen en haar moeder ging ze in de overlevingsstand: ze regelden van alles, struinden het internet af en zorgden dat ze er waren voor elkaar.

1 december 2022

De zoektocht van Elisabeth – in memoriam

Helaas ontvingen wij het verdrietige bericht dat Elisabeth Krijtenburg-Engelberts op woensdag 16 november 2022 is overleden. Haar man Pieter-Jaap mailde ons: “Met veel verdriet wil ik jullie berichten dat mijn lieve vrouw, Elisabeth Krijtenburg-Engelberts, op woensdag 16 november is overleden.

1 december 2022

Doneer