Deltaplan Alvleesklierkanker in uw testament

In de afgelopen 30 jaar is op bijna alle vormen van kanker flinke vooruitgang geboekt in overleving. Helaas niet bij alvleesklierkanker. Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte en krijgen ongeveer evenveel patiënten de diagnose. Dat zijn 8 Nederlanders per dag.

Door het Deltaplan Alvleesklierkanker op te nemen in uw testament zorgt u voor een betere behandeling en kwaliteit van leven voor patienten met alvleesklierkanker.

Hoe kan ik nalaten aan het Deltaplan Alvleesklierkanker?

In een testament kunt u vastleggen aan wie u uw bezit wilt nalaten. Het testament stelt u op met een notaris. U kiest zelf hoeveel u ons wilt nalaten. Wij vertellen u daar graag meer over. U kunt ons op 2 manieren in uw testament opnemen:

U maakt ons erfgenaam. Hiermee krijgen wij het recht op uw nalatenschap. U kunt meerdere personen of goede doelen opnemen in uw testament. In dat geval wordt het nalatenschap verdeeld.

Vragen

Nalaten is belangrijke beslissing. Wij begrijpen goed dat u hier vooraf informatie over wilt krijgen. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt ons bereiken op 033 – 752 35 00 of per e-mail via nalaten@mlds.nl.

e-mailen

Het Deltaplan Alvleesklierkanker is een fonds op naam van de Maag Lever Darm Stichting. Correspondentie en administratie ligt derhalve bij de Maag Lever Darm Stichting.

Aanvraag brochure nalaten

Liever alles rustig nalezen? In onze brochure leest u alles over nalaten aan het Deltaplan Alvleesklierkanker. Vraag hem gratis aan!

Brochure nalaten

Deltaplan Alvleesklierkanker

  • Onze relatiemanager kan dan contact met u opnemen om eventuele vragen die u heeft over nalaten te beantwoorden.

Doneer