Magazine over leven met alvleesklierkanker

8 november 2023

1 november verscheen het magazine over leven met alvleesklierkanker. Maar vooral ook over liefde, over troost en over verbinding. Dit magazine is gratis verkrijgbaar voor iedereen die met de ziekte te maken krijgt: patiënten, naasten, maar ook verpleegkundigen en artsen.

Het doel is mensen informeren, ondersteunen en een hart onder de riem steken. Het circa honderd pagina’s tellende tijdschrift is gevuld met ervaringsverhalen en interviews met bijzondere personen zoals Dirk de Wachter.
In het magazine staan ook artikelen over voeding en body & mind. Daarin staan praktische tips, gezonde recepten en oefeningen om de conditie te verbeteren.

Dit magazine wordt uitgedeeld op de Lotgenotendag Alvleesklierkanker op 9 december 2023.

Het digitale magazine kun je downloaden via de website van Support Casper.

Lees hier over het magazine

Meer nieuws

“Je wil iets doen maar je kan niets doen. Dan maar dit.”

Wilma (65) zit met een rustige glimlach klaar om het verhaal van haar broer Peter te delen. Haar ogen stralen warmte uit, maar de recente pijn van zijn verlies is nog steeds zichtbaar.

15 juli 2024

Deltaplan De Vecht haalt ruim 40.000 euro op voor onderzoek alvleesklierkanker

Afgelopen zaterdag 6 juli hebben bijna 130 mensen meegedaan tijdens Deltaplan De Vecht, een sportieve dag om geld in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker.

9 juli 2024

Lotgenotendag Alvleesklierkanker: 29 juni 2024

Op zaterdagmiddag 29 juni 2024 organiseren het Universitair Medisch Centrum Groningen en het patiëntenplatform Living With Hope een regionale lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker en hun naasten.

6 juni 2024

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer