Je donatie aan het Deltaplan Alvleesklierkanker opzeggen?

Denk je erover na om jouw donatie aan het Deltaplan Alvleesklierkanker op te zeggen? Wij vinden dat erg jammer. Wij zijn namelijk ontzettend blij met jouw steun.

Dankzij jou

Dankzij jouw gift kunnen wij wetenschappelijk onderzoek versnellen, de handen ineenslaan om de beste behandeling voor iedereen beschikbaar te maken en werken aan een betere kwaliteit van leven voor patiënten. Om dit te realiseren zijn wij afhankelijk van jouw donatie.

Waarom zij nog steeds doneren

'Willem, mijn man en onze vader, is overleden aan alvleesklierkanker. Wij willen dat geen kind meer een ouder verliest aan deze ernstige ziekte.'

Wat wil je doen?

Ik wil blijven doneren

Bedankt dat je toch blijft doneren! Het Deltaplan Alvleesklierkanker heeft naast giften en donaties geen andere bron van inkomsten. Hierdoor zijn wij volledig afhankelijk van donaties.

Met jouw donatie werken wij aan een betere toekomst voor alle mensen met alvleesklierkanker in Nederland, bijvoorbeeld door middel van wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. Jouw structurele steun is daarom voor veel mensen van levensbelang. 

Ik wil mijn donatie verlagen

In plaats van het geheel opzeggen van jouw donatie, kun je natuurlijk ook het bedrag van jouw donatie verlagen. Dit kun je doen door naar het telefoonnummer 033-752 35 00 te bellen. Iedere donatie telt en daarbij is de hoogte van het bedrag niet van belang. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@deltaplanalvleesklierkanker.nl.

Ik wil mijn donatie aan het Deltaplan Alvleesklierkanker opzeggen

Wil je toch liever jouw donatie opzeggen? Dan kun je naar het telefoonnummer 033-752 35 00 bellen. Onze medewerkers helpen je graag om de opzegging goed te verwerken. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@deltaplanalvleesklierkanker.nl.

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer
Fiets, wandel of ren mee tijdens Deltaplan De Vecht
Op 6 juli komen we in actie voor het Deltaplan Alvleesklierkanker
Schrijf je in