Nalaten

Deltaplan Alvleesklierkanker in uw testament

Alvleesklierkanker is een van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte en krijgen ongeveer evenveel patiënten de diagnose. Dat zijn 8 Nederlanders per dag.

Het Deltaplan Alvleesklierkanker wil een versnelling aanbrengen in de aanpak van alvleesklierkanker door baanbrekend klinisch wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken. Met een gift in uw testament help u mee deze versnelling mogelijk te maken.

Hoe kan ik nalaten aan het Deltaplan Alvleesklierkanker?
In een testament kunt u vastleggen aan wie u uw bezit wilt nalaten. Het testament stelt u op met een notaris. U kiest zelf hoeveel u ons wilt nalaten. Wij vertellen u daar graag meer over. U kunt ons op 2 manieren in uw testament opnemen:

  • Steun ons met een erfstelling

U maakt ons erfgenaam. Hiermee krijgen wij het recht op uw nalatenschap. U kunt meerdere personen of goede doelen opnemen in uw testament. In dat geval wordt het nalatenschap verdeeld.

  • Of kies voor een legaat

U kunt ons een legaat nalaten. Een legaat is een vastgesteld bedrag of concreet bezit. Dit kan een huis zijn maar ook een schilderij of een postzegelverzameling.

Vragen?
Nalaten is belangrijke beslissing. Wij begrijpen goed dat u hier vooraf informatie over wilt krijgen. Mirjam van Drenth vertelt u er graag meer over. U kunt haar bereiken via 033 – 752 3500 of per e-mail via mirjamvandrenth@mlds.nl

Het Deltaplan Alvleesklierkanker is een fonds op naam van de Maag Lever Darm Stichting. Correspondentie en administratie ligt derhalve bij de Maag Lever Darm Stichting.

Aanvraag brochure nalaten

Liever alles rustig nalezen? In onze brochure leest u alles over nalaten aan het Deltaplan Alvleesklierkanker. Vraag hem gratis aan!

Ontvang regelmatig onze gratis Digitale Deltaplan Update

Schrijf je hier in
Naar boven