Living With Hope zoekt een penningmeester

12 mei 2023

Living With Hope (LWH) is één van de partners binnen het Deltaplan, naast de Maag Lever Darm Stichting en de DPCG.
Daarom brengen we graag de vacature voor een penningmeester onder de aandacht!

LWH heeft een bestuur van zeven mensen, allemaal vrijwilligers. Wil jij er samen met het bestuur voor zorgen dat de organisatie gezond blijft en wil je bijdragen aan het belangrijke werk dat de stichting doet?
Dan horen we graag van je!

Als penningmeester zorg je ervoor dat de stichting financieel tiptop in orde is. Dat doe je samen met het bestuur en de boekhouder bij NFK (Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties). Ook zet je je in voor de werving, registratie en binding van donateurs, samen met de projectmedewerker. Als lid van het bestuur kun je invloed uitoefenen op het te voeren beleid.

Meer informatieKijk voor meer informatie over deze vacature op de website van Living With Hope

Steun het Deltaplan Alvleesklierkanker

Al 0 donateurs steunden vandaag meer onderzoek naar alvleesklierkanker.

Meer nieuws

Magazine over leven met alvleesklierkanker

1 november verscheen het magazine over leven met alvleesklierkanker. Maar vooral ook over liefde, over troost en over verbinding. Dit magazine is gratis verkrijgbaar voor iedereen die met de ziekte te maken krijgt: patiënten, naasten, maar ook verpleegkundigen en artsen.

8 november 2023

Lotgenotendag Alvleesklierkanker: 9 december 2023

Living With Hope nodigt lotgenoten, naasten en nabestaanden van harte uit voor de Lotgenotendag Alvleesklierkanker op zaterdag 9 december 2023 in het Postillion Hotel te Bunnik.

8 november 2023

Met je rug naar de toekomst

Nog geen halfjaar geleden was de moeder van Sanne en Iris een fitte, energieke oma die midden in het leven stond, de spil van de familie. Ze werkte in de ouderenzorg, paste op haar kleinkinderen en genoot van haar hechte familie. Eind 2021 kreeg ze een aantal vage klachten: soms wat moe, maagzuur, afvallen. De MDL-artsen in het streekziekenhuis en later ook in een academisch ziekenhuis bevestigden haar angst: een tumor in de kop van de alvleesklier, met uitzaaiingen in haar longen en rug.

6 november 2023

Doneer