Living With Hope zoekt een penningmeester

12 mei 2023

Living With Hope (LWH) is één van de partners binnen het Deltaplan, naast de Maag Lever Darm Stichting en de DPCG.
Daarom brengen we graag de vacature voor een penningmeester onder de aandacht!

LWH heeft een bestuur van zeven mensen, allemaal vrijwilligers. Wil jij er samen met het bestuur voor zorgen dat de organisatie gezond blijft en wil je bijdragen aan het belangrijke werk dat de stichting doet?
Dan horen we graag van je!

Als penningmeester zorg je ervoor dat de stichting financieel tiptop in orde is. Dat doe je samen met het bestuur en de boekhouder bij NFK (Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties). Ook zet je je in voor de werving, registratie en binding van donateurs, samen met de projectmedewerker. Als lid van het bestuur kun je invloed uitoefenen op het te voeren beleid.

Meer informatieKijk voor meer informatie over deze vacature op de website van Living With Hope

Steun het Deltaplan Alvleesklierkanker

Meer nieuws

“Door open te staan, hielp ik mezelf”

Een maand lang dacht hij dat hij het einde van het jaar niet zou halen. Gelukkig vielen daarna alle puzzelstukjes precies op de juiste plek voor Wouter (52). Zijn alvleesklierkanker was vergevorderd, maar bleek na chemotherapie operabel te zijn. Hij kan het nu navertellen. “Als dit vijf jaar eerder zou zijn gebeurd, was ik niet gekomen waar ik nu ben. De wetenschap was voor mij precies ver genoeg gevorderd. Ja, ik heb mazzel gehad.”

24 mei 2023

Allereerste regionale lotgenotenbijeenkomst

Op 1 juli 2023 organiseert het patiëntenplatform Living With Hope samen met het Leids Universitair Medisch Centrum een regionale lotgenotenbijeenkomst in Zuid-Holland voor mensen met alvleesklierkanker en hun naasten. Wij nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

16 mei 2023

Wij lopen op 8 juli mee tegen alvleesklierkanker

“Een strijder, dat was Ramon. Hij vocht echt om nog zo lang mogelijk bij zijn gezin te zijn. Maar hij zei ook vaak: “Het is zoals het is. “ We zeiden voor zijn ziekte regelmatig tegen elkaar dat we maximaal moesten genieten in het leven. Ook van kleine dingen. Niet uitstellen, maar nú doen. Ramon zei nog wel eens: “Dat komt nog wel.” Maar dan overvalt zo’n ziekte je en is het ineens te laat.”

8 mei 2023

Doneer
Doe 8 juli mee met Deltaplan De Vecht
Samen gaan we de strijd aan tegen alvleesklierkanker.
doe je ook mee?