Allereerste regionale lotgenotenbijeenkomst

16 mei 2023

Op 1 juli 2023 organiseert het patiëntenplatform Living With Hope samen met het Leids Universitair Medisch Centrum een regionale lotgenotenbijeenkomst in Zuid-Holland voor mensen met alvleesklierkanker en hun naasten. Wij nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Onderwerpen die aan de orde komen, zijn onder andere voeding bij en na alvleesklierkanker en bijwerkingen van chemobehandelingen.
Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en voor uitwisseling met lotgenoten.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 1 juli 2023
Tijd: 13:30 uur (inloop vanaf 13:00 uur) tot 16:30 uur met daarna nog een drankje voor wie dat wil.
Locatie: LUMC, Albinusdreef 2 te Leiden

Aanmelden

Deelname aan deze lotgenotenbijeenkomst is gratis. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Eveline Meijerink via E.J.Meijerink@lumc.nl. Geef als onderwerp van jouw e-mailbericht alsjeblieft aan: ‘Aanmelding regionale lotgenotendag’, en geef in de e-mail aan met hoeveel personen je komt.

Steun het Deltaplan Alvleesklierkanker

Meer nieuws

“Door open te staan, hielp ik mezelf”

Een maand lang dacht hij dat hij het einde van het jaar niet zou halen. Gelukkig vielen daarna alle puzzelstukjes precies op de juiste plek voor Wouter (52). Zijn alvleesklierkanker was vergevorderd, maar bleek na chemotherapie operabel te zijn. Hij kan het nu navertellen. “Als dit vijf jaar eerder zou zijn gebeurd, was ik niet gekomen waar ik nu ben. De wetenschap was voor mij precies ver genoeg gevorderd. Ja, ik heb mazzel gehad.”

24 mei 2023

Living With Hope zoekt een penningmeester

Living With Hope (LWH) is één van de partners binnen het Deltaplan, naast de Maag Lever Darm Stichting en de DPCG. Daarom brengen we graag de vacature voor een penningmeester onder de aandacht!

12 mei 2023

Wij lopen op 8 juli mee tegen alvleesklierkanker

“Een strijder, dat was Ramon. Hij vocht echt om nog zo lang mogelijk bij zijn gezin te zijn. Maar hij zei ook vaak: “Het is zoals het is. “ We zeiden voor zijn ziekte regelmatig tegen elkaar dat we maximaal moesten genieten in het leven. Ook van kleine dingen. Niet uitstellen, maar nú doen. Ramon zei nog wel eens: “Dat komt nog wel.” Maar dan overvalt zo’n ziekte je en is het ineens te laat.”

8 mei 2023

Doneer
Doe 8 juli mee met Deltaplan De Vecht
Samen gaan we de strijd aan tegen alvleesklierkanker.
doe je ook mee?