Allereerste regionale lotgenotenbijeenkomst

16 mei 2023

Op 1 juli 2023 organiseert het patiëntenplatform Living With Hope samen met het Leids Universitair Medisch Centrum een regionale lotgenotenbijeenkomst in Zuid-Holland voor mensen met alvleesklierkanker en hun naasten. Wij nodigen je van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Onderwerpen die aan de orde komen, zijn onder andere voeding bij en na alvleesklierkanker en bijwerkingen van chemobehandelingen.
Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en voor uitwisseling met lotgenoten.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 1 juli 2023
Tijd: 13:30 uur (inloop vanaf 13:00 uur) tot 16:30 uur met daarna nog een drankje voor wie dat wil.
Locatie: LUMC, Albinusdreef 2 te Leiden

Aanmelden

Deelname aan deze lotgenotenbijeenkomst is gratis. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Eveline Meijerink via E.J.Meijerink@lumc.nl. Geef als onderwerp van jouw e-mailbericht alsjeblieft aan: ‘Aanmelding regionale lotgenotendag’, en geef in de e-mail aan met hoeveel personen je komt.

Steun het Deltaplan Alvleesklierkanker

Al 0 donateurs steunden vandaag meer onderzoek naar alvleesklierkanker.

Meer nieuws

Magazine over leven met alvleesklierkanker

1 november verscheen het magazine over leven met alvleesklierkanker. Maar vooral ook over liefde, over troost en over verbinding. Dit magazine is gratis verkrijgbaar voor iedereen die met de ziekte te maken krijgt: patiënten, naasten, maar ook verpleegkundigen en artsen.

8 november 2023

Lotgenotendag Alvleesklierkanker: 9 december 2023

Living With Hope nodigt lotgenoten, naasten en nabestaanden van harte uit voor de Lotgenotendag Alvleesklierkanker op zaterdag 9 december 2023 in het Postillion Hotel te Bunnik.

8 november 2023

Met je rug naar de toekomst

Nog geen halfjaar geleden was de moeder van Sanne en Iris een fitte, energieke oma die midden in het leven stond, de spil van de familie. Ze werkte in de ouderenzorg, paste op haar kleinkinderen en genoot van haar hechte familie. Eind 2021 kreeg ze een aantal vage klachten: soms wat moe, maagzuur, afvallen. De MDL-artsen in het streekziekenhuis en later ook in een academisch ziekenhuis bevestigden haar angst: een tumor in de kop van de alvleesklier, met uitzaaiingen in haar longen en rug.

6 november 2023

Doneer